MÄRKÄMAALAUS

TASAISEMPAA MAALAUSJÄLKEÄ JA KIILTOPINTAA MÄRKÄMAALAUKSELLA

 

Märkämaalaus (eli 1- tai 2-komponenttimaalaus) tarjoaa laajimman skaalan erilaisia värisävyjä, kiiltoasteita, (erikois)ominaisuuksia,  erilaisten olosuhteiden ja rasitusten kestävyyttä sekä pisimmät elinkaaret kovimpiin ilmasto- ja kemikaalirasituksiin. Uusimman sukupolven märkämaalit tarjoavat tarvittaessa sekä tasaisimman pinnan että korkeimman kiillon ja pinnankovuuden.

 

Uusimmilla märkämaalauslaitteilla mahdollistetaan pieni hävikki (ohiruiskutusprosentti) ja erittäin pienet VOC-päästöt. Säänkestävyys on tärkeää ja jopa välttämätöntä esimerkiksi ilmailu- ja meriteollisuuden tuotteissa. Tästä syystä korkeat rasitusluokat, kuten C5-M (L-H) ja C5-i (L-H) ovat nykyisillä märkämaaleilla jo arkipäivää.

 

Mihin tarkoituksiin märkämaalaus soveltuu?

 

Märkämaalausta käytetään usein silloin kun jokin tuotteen osa, materiaali tai osa tuotteen materiaalista ei salli muita pinnoitusmenetelmiä, esim. jauhemaalausta. Perinteisilläkin pinnoitteilla voidaan päästä prosessista riippuen erinomaisiin tuloksiin.

 

Elektroniikka- ja sähköteollisuuden mekaniikkaosien märkämaalaus on myös helposti toteutettavissa märkämaalauksilla. Sähköäjohtavat ESD-maalaukset ja häiriösuojauksissa käytettävät EMC-maalaukset onnistuvat meillä nopeasti ja asiantuntevasti suojauksineen.

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>